сряда, 1 юни 2016 г.

ПИЛЕШКИ КРИЛЦА С МЕД



ПРОДУКТИ:

1 кг крилца
2 с.л.мед
2 с.л.балсамов оцет
1 с.л.олио
1 с.л. горчица
1 с.л. соев сос
сол,черен пипер
1 скилидка чесън (пасиран)

Разбъркваме продуктите за маринатата и намазваме с нея крилцата.В тавичка поставяме хартия за печене и нареждаме крилцата.Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса около 30-40 минути,като ги обръщаме да се зачервят и от двете страни.






Φτερουγες κοτοπουλου με μελι

1 κγ φτερουγες
2 κ.σ.μελι
2 κ.σ.βαλσαμικο ξυδι
1 κ.σ.μουσταρδα
1 κ.σ.ελαιολαδο
1 κ.σ.σογια σος
1 σκελιδα σκορδο
αλατι,μαυροπιπερο
Σε ενα μεγαλο μπολ ανακατευουμε ολα τα υλικα για την μαριναδα.
Βαζουμε της φτερουγες του κοτοπουλου και ανακατευουμε καλα να καλυφθουν απο ολες της πλευρες.Καλυπτουμε με μεμβρανη και αφηνουμε στο ψυγειο για 1 ωρα να μαριναριστουν.
Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους.
Απλωνουμε της φτερουγες μαζι με τη μαριναδα.
Ψηνουμε για περιπου 30-40 λεπτα.