вторник, 8 януари 2013 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С МАЙОНЕЗА






ПРОДУКТИ:

1 кг.пилешки дробчета
1 глава лук
1 майонеза
1 кутийка гъби консерва или пресни
1 зелена,1 червена чушки
100 - 150 гр.кашкавал
малко бяло винце
черен пипер,сол,магданоз,скилидка чесън

Попарваме дробчетата за 5 минути в подсолена вода.Прецеждаме и слагаме в тавичка или пирекс.Смесваме с майонезата.Отделно запържваме лука ( в много малко мазнина ).Прибавяме чушките и гъбите.Задушаваме малко и загасяме с винцето.Изсипваме всичко в пирекса,добавяме подправките и разбъркваме.Отгоре настъргваме кашкавала.Печем на 180  градуса около 15 минути.